1. DADES IDENTIFICATIVES

En virtut de l’article 10 de la¬†Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informaci√≥ i de comer√ß electr√≤nic, a continuaci√≥, proporcionem les dades necess√†ries del titular de la p√†gina web https://masclavel.com/¬†(d’ara endavant, la ‚ÄúP√†gina Web‚ÄĚ):

РNom o denominació social: Xavier Mas Montanè
– N√ļmero d’identitat o identificaci√≥ fiscal: 40972471H.
РResidència o domicili: Carrer Mar Xica 53,08340 Vilassar de Mar. Barcelona (ESPANYA).
– Adre√ßa de correu electr√≤nic: [email protected].

 

2. CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Les presents condicions generals d’√ļs i navegaci√≥ (d’ara endavant, les ‚ÄúCondicions‚ÄĚ), tenen com a objectiu regular la relaci√≥ entre el titular de la p√†gina web, com a prestador del servei, i els usuaris que accedeixen, naveguen i gaudeixen del servei ofert (en endavant, referit de forma individual com l’Usuari o de forma col¬∑lectiva com els Usuaris).

La P√†gina Web proporciona als Usuaris informaci√≥ general sobre el titular de la P√†gina Web, dels seus serveis i activitats (d’ara endavant, el ‚ÄúContingut‚ÄĚ), tot aix√≤ d’acord amb aquestes Condicions. Es tractar d’una p√†gina web que pel seu tipus de contingut no est√† dirigit a usuaris que siguin menors d’edat.

Si l’usuari continua navegant i fent √ļs dels serveis que oferim a trav√©s de la nostra p√†gina web, aquest accepta sense reserves d’algun tipus aquestes Condicions d’√ļs.

El titular de la P√†gina Web es reserva el dret de modificar aquestes Condicions en qualsevol moment i a la seva sola discreci√≥, per la qual cosa aconsellem a l’Usuari que les revisi freq√ľentment.

 

3. ACC√ČS I REGISTRE AL LLOC WEB

L’acc√©s a la majoria dels continguts del Lloc Web √©s completament gratu√Įt i no requereix registre previ, sens perjudici que puguin existir apartats o serveis particulars que requereixin el registre previ, i si escau poden implicar l’abonament de quantitats econ√≤miques, del que √©s que ser√† informat l’usuari de forma pr√®via, havent d’acceptar les condicions de contractaci√≥ corresponents.

L’usuari ha de ser major de divuit (18) anys. Queda prohibit accedir a la Web per part de menors d’edat. No obstant aix√≤, en cas d’acc√©s al Lloc Web per part d’un menor, es presumeix que aquest acc√©s s’ha realitzat amb autoritzaci√≥ pr√®via i expressa dels pares, tutors o representants legals, sens perjudici que el Prestador es reserva el dret a realitzar totes les verificacions que consideri oportunes.

En cap concepte el Prestador es responsabilitzar√† de la veracitat de les dades de registre facilitades pels usuaris, per la qual cosa cadascun d’aquests ser√† l’√ļnic responsable de les possibles conseq√ľ√®ncies, errors que puguin derivar-se de la manca de qualitat de les dades .

 

4. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

I. PROTECCI√ď LEGAL DELS CONTINGUTS

El titular de la P√†gina Web ho √©s tamb√© dels drets d’explotaci√≥ de propietat intel¬∑lectual i industrial de la P√†gina Web, incloent-hi tots els Continguts i elements de la mateixa (a t√≠tol enunciatiu, textos, imatges, √†udio i v√≠deos) disponibles des del Lloc Web, aix√≠ com dels que hagi allotjat a llocs de tercers b√© perqu√® s√≥n de la seva propietat, b√© perqu√® ha obtingut els drets oportuns per a la seva utilitzaci√≥. Igualment, el titular ha obtingut les autoritzacions oportunes relatives a drets d’imatge dels que apareixen a la seva p√†gina web.

Queda prohibida la reproducci√≥ total o parcial, c√≤pia o distribuci√≥ del contingut, sense autoritzaci√≥ expressa per part del titular. En cap cas s’entendr√† que l’acc√©s i la navegaci√≥ de l’Usuari implica una ren√ļncia, transmissi√≥, llic√®ncia o cessi√≥ total ni parcial dels drets esmentats per part del titular de la p√†gina web. Aix√≠ mateix, est√† prohibit modificar, copiar, reutilitzar, explotar, reproduir, comunicar p√ļblicament, transmetre, usar, tractar o distribuir de qualsevol forma la totalitat o part dels continguts i elements de la p√†gina web per a prop√≤sits p√ļblics o comercials, si no es compta amb autoritzaci√≥ expressa i per escrit del titular de la mateixa.

Per tant, d’acord amb el par√†graf anterior, l’usuari podr√†, a m√©s de visualitzar els continguts i elements de la p√†gina web, realitzar impressions, c√≤pies o desc√†rregues dels mateixos sempre que aquestes accions estiguin dirigides exclusivament al seu √ļs personal i privat.

Queda aix√≠ mateix prohibida la utilitzaci√≥ de les dades de contacte del Titular (adre√ßa postal, n√ļmero de tel√®fon, adre√ßa de correu electr√≤nic) per a l’enviament de qualsevol tipus de comunicaci√≥ comercial, llevat que pr√®viament es compti amb les necess√†ries autoritzacions conforme disposa la normativa aplicable. En cas de voler qualsevol tipus d’autoritzaci√≥, haur√† de sol¬∑licitar-la a la seg√ľent adre√ßa de correu electr√≤nic: [email protected].

II. MARQUES I LOGOTIPS ASSOCIATS

Les marques incorporades a la p√†gina web pertanyen al seu titular o a tercers, comptant amb l’autoritzaci√≥ d’aquests per al seu √ļs a la p√†gina web.

Els qui naveguen per la p√†gina web tenen prohibit utilitzar aquestes marques, logotips i signes distintius sense autoritzaci√≥ del titular o llic√®ncia d‚Äô√ļs de les mateixes.

 

5. RESPONSABILITATS

I. SUSPENSI√ď DE LA P√ÄGINA WEB

El funcionament de la p√†gina web es recolza en servidors d’empreses prestadores de serveis, connectats mitjan√ßant infraestructures de comunicacions de car√†cter p√ļblic i privat.

El titular de la P√†gina Web far√† tot el possible per garantir-ne el funcionament correcte, per√≤, no pot assegurar l’abs√®ncia d’interrupcions per raons de tipus t√®cnic amb la finalitat de realitzar tasques de reparaci√≥, i/o manteniment o de manca de cobertura o fallades en els equips i/o de les xarxes necess√†ries per a la transmissi√≥ de dades, que s√≥n alienes al seu control.

Aix√≠, l’acc√©s a la p√†gina web es pot veure susp√®s per causes de for√ßa major (causes imprevisibles o que, previstes o previsibles, s√≥n inevitables), tals com les que s’expressen a continuaci√≥ a t√≠tol enumeratiu, per√≤ no limitatiu:

  1. Errors en el subministrament de xarxa elèctrica o telefònica,
  2. Atacs amb virus als servidors que suporten la pàgina web,
  3. Errors dels usuaris a l’acc√©s a la p√†gina web,
  4. Incendis, inundacions, terratrèmols o altres fets de la natura,
  5. Vagues o conflictes laborals,
  6. Conflictes bèl·lics o altres situacions de força major.

 

El Titular de la pàgina web queda exonerat de qualsevol tipus de responsabilitat si arribessin a materialitzar-se qualsevol de les circumstàncies indicades en aquesta estipulació.

 

II. RESPONSABILITAT DE L’USUARI

L’Usuari utilitzar√† la P√†gina Web pel seu propi compte i risc. Mitjan√ßant el seu acc√©s, s’obliga a utilitzar-lo d’acord amb el que disposa la legislaci√≥ i els codis √®tics que resultin aplicables, aix√≠ com les condicions contingudes a les presents Condicions d’√ļs.

L’incompliment de qualsevol de les normes incloses en aquestes Condicions o de la legislaci√≥ en qu√® aquestes s’emparen, donar√† lloc a la responsabilitat de l’Usuari davant del titular de la P√†gina Web i/o davant de tercers, per qualsevol dany o perjudici que pogu√©s causar-se com a conseq√ľ√®ncia d’aquest incompliment, amb independ√®ncia de si aix√≤ implica la materialitzaci√≥ d’un il¬∑l√≠cit, una sanci√≥ administrativa, una falta o un delicte i donar√† dret al titular de la P√†gina Web a, si escau, exigir la seva responsabilitat en el √†mbit civil, administratiu, laboral o penal que correspongui.

 

III. RESPONSABILITAT DEL TITULAR

El titular de la p√†gina web no es fa responsable de cap dany causat a l’usuari o tercers com a conseq√ľ√®ncia d’un incompliment imputable a l’usuari ni tampoc de l’alteraci√≥ als equips de l’usuari.

Aix√≠ mateix, tampoc no assumeix cap responsabilitat per intromissions il¬∑leg√≠times mitjan√ßant l’√ļs de virus inform√†tics o qualsevol altre que sigui la seva proced√®ncia, l’√ļs indegut de la p√†gina web per part de l’usuari ni errors de seguretat motivat per l’incorrecte funcionament dels equips terminals utilitzats pel Usuari.

 

6. OBLIGACIONS DE L’USUARI

L’Usuari √©s completament responsable de l’acc√©s i √ļs correcte de la web, i especialment del seu perfil. Aquest √ļs s’ha d’ajustar a la legalitat vigent, aix√≠ com als principis de bona fe, la moral, els bons costums i l’ordre p√ļblic.

L’Usuari no pot, en cap moment modificar, alterar o suprimir qualsevol dada, informaci√≥, contingut o element o contingut que estigui incl√≤s a la P√†gina Web.

L’Usuari haur√† d’utilitzar els serveis que ens posarem a la seva disposici√≥ de forma diligent, correcta i l√≠cita. No podent, sota cap concepte, difondre continguts o propaganda de car√†cter racista, pornogr√†fic, xen√≤fob o que en general faci apologia d‚Äôactes delictius, violents o denigrants per a les persones i els drets fonamentals.

L’Usuari no pot incloure programari, virus, codi malici√≥s o qualsevol altre agent nociu per als sistemes inform√†tics que puguin danyar o alterar els dispositius o terminals de la companyia o de la resta d’Usuaris.

L’Usuari no podr√† utilitzar la P√†gina Web per injuriar, difamar, intimidar, violar el dret a la pr√≤pia imatge o assetjar altres Usuaris, i s’abstindr√† en tot cas d’utilitzar els comptes de correu electr√≤nic d’altres Usuaris.

L’Usuari ser√† l’√ļnic responsable dels danys i perjudicis que poguessin ocasionar-se per incomplir les condicions i obligacions exposades a les presents Condicions.

L’Usuari t√© prohibit transmetre, incloure o difondre publicitat de si mateix o de tercers a trav√©s de qualsevol mitj√† disponible a la nostra P√†gina Web, si no ha obtingut l’autoritzaci√≥ expressa del titular de la mateixa.

 

7. HYPERLINKS

Les mencions que a la p√†gina web es puguin realitzar a altres llocs web de tercers, tindran mer car√†cter informatiu. El titular de la p√†gina web no desenvolupa ni administra aquestes p√†gines ni √©s titular de les adreces d’Internet esmentades llevat que aix√≤ s’indiqui de manera expressa. Per aix√≤, aquest no ser√† responsable dels continguts que aquelles incorporin, ni pels danys o perjudicis derivats del dit acc√©s, ni pels generats pels serveis que subministrin.

El titular de la p√†gina web autoritza l’establiment d’enlla√ßos i hyperlinks des d’altres p√†gines web o aplicacions. No obstant aix√≤, tot aquell que es proposi establir un link entre el seu lloc web i la p√†gina web ho far√† respectant les condicions seg√ľents:

  1. La p√†gina web o aplicaci√≥ en qu√® s’estableixi el link no contindr√† informacions o continguts il¬∑l√≠cits, contraris a la moral, als bons costums, a l’ordre p√ļblic o a qualsevol Drets de tercers.
  2. No es declarar√† ni es donar√† a entendre que el titular de la P√†gina Web ha autoritzat expressament el link o que ha supervisat pr√®viament, assumit o recomanat de qualsevol forma els serveis oferts o posats a disposici√≥ al lloc web o a l’app que estableix el link amb la P√†gina Web. Es recomana per aix√≤ a qui navegui a la P√†gina Web que extremi la prud√®ncia en la valoraci√≥ i utilitzaci√≥ de la informaci√≥, continguts i serveis existents als llocs enlla√ßats.
  3. L’establiment del link no implica, en cap cas, l’exist√®ncia de relacions entre el titular de la p√†gina web i el titular del lloc web o app on s’incorpori aquest link.

 

8. PROTECCI√ď DE DADES DE CAR√ÄCTER PERSONAL

El titular de la p√†gina web es compromet a tractar les dades personals de l’usuari de conformitat amb el que estableix la legislaci√≥ vigent en aquesta mat√®ria. En concret, es compromet a aplicar el que disposa la L.O. 3/2018, de 5 de desembre, de Protecci√≥ de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals i al Reglament General de Protecci√≥ de Dades 679/2016 de 27 d’abril de 2016.

La informació completa sobre aquesta matèria es troba a la nostra Política de Privacitat.

 

9. LEGISLACI√ď APLICABLE

Aquelles relacions establertes entre l’Usuari i el titular de la P√†gina Web, es regiran pel que disposa la legislaci√≥ vigent en relaci√≥ amb la normativa aplicable i la jurisdicci√≥ competent, i s√≥n aplicables les normes de l’Ordenament Jur√≠dic Espanyol.

Per a aquells casos que sigui possible el sotmetiment voluntari, se sotmetran als jutjats i tribunals de la província de Barcelona, llevat que la legislació estableixi al contrari.