la nostra

HISTORIA

Una família

Un somni

El Xavi i la Lola, els pares, vam començar a fer cava amb una colla d’amics fa més de 30 anys. Aquest aprenentatge, any rere any, i els nous coneixements adquirits va ser el nostre “laboratori de proves”. Amb el temps es va traslladar la producció al garatge de casa i nous amics es van anar afegint a col.laborar i fer cava amb nosaltres.

La família creix i els nostres fills, la Maria i l’Eugeni, comencen a gaudir d’aquesta festa del cava amb els seus companys i amics. I la producció d’ampolles és cada vegada més i més gran. Ens anem animant a crear una marca pròpia, de manera professional, ampliant el tiratge i treballant de valent per aconseguir tot el que cal per oferir-lo al públic.

El petit somni es fa realitat: l’any 2022 comencem la nostra primera producció de CAVA MAS CLAVEL, BRUT NATURE ROSAT.

Compartint bombolles de felicitat

A la Fira de Nadal de Vilassar de Mar (desembre 2022) ens presentem per primera vegada “en societat”, amb una gran acollida, que ens emociona i ens confirma que el producte que hem creat és molt ben valorat i la gent ens fa costat.

Vénen després altres fires: la de tardor de l’Estany (Moianès) i la de Nadal de Matadepera. També ens donem a conèixer a les xarxes socials i gràcies al “boca a boca” de les persones que l’han tastat que els agrada i ens recomanen! 

El que volem compartir amb el nostre cava neix del que hem viscut nosaltres i, per això, hem volgut que sigui artesanal, fet amb tota la cura, cuidant-ne tots els detalls, respectant el producte, per fer arribar a les vostres cases un cava que us acompanyi en els moments de celebració i del dia a dia. Perquè sempre podem trobar un bon motiu per celebrar i brindar!

“Una família · Un somni · Compartint bombolles de felicitat”